Cursuri și Terapii AUMKI

AUMKI – vine de la AUM, simbolul care semnifică Geneza și KI care în traducere înseamnă Energie Universală

AUMKI care este o tehnică de formare spirituală ce combină pentru prima oara cele trei genuri de terapii complementare:

Emotional Freedom Techniques, Terapia Craniosacrală si Reiki Terapia.

Prin combinarea lor am gasit calea către o vindecare sigură, către o viață lipsită de frici, trăită în iubire și echilibru. AUMKI te ajută să te reinventezi într-o formă și într-o stare în care te vei iubi cu siguranță mai mult și te vei împăca mai bine cu tine însuți.

Lansată de Gary Craig, EFT ( Emotional Freedom Techniques ) este o metodă care te invață cum să-ți eliberezi uşor si rapid blocajele emoţionale ,mentale, disfuncțiile energetice și durerile, folosindu-te de  principiile terapeutice multimilenare ale acupuncturii chinezesti, doar ca nu vei folosi acele, ci degetele.

Află mai multe detalii

Terapia Craniosacrală este o tehnică terapeutică blândă și accesibilă oricăruia dintre voi. Ea a fost studiată și dezvoltată la începutul anilor 1900 de către medicul osteopat Dr.William Garner Sutherland, care a descoperit conexiunea subtilă dintre mișcarea oaselor craniene și starea de sănătate a întregului organism.

Află mai multe detalii

Denumirea „REIKI” vine de la ,,rei’’ care înseamnă spirit universal și ,,ki’’ care înseamnă energie. Așadar  REIKI este știința și arta utilizării energiei universale în beneficiul propriu și al celorlalți. REIKI restabilește circulația normală a energiei în organism și ajută la completarea necesarului de energie curată.

Află mai multe detalii

Usui Reiki Master, Inițiat in Craniosacral Therapy, Practicant EFT, Maseur autorizat