Nicolae Achiriloaei

Usui Reiki Master, Inițiat in Craniosacral Therapy, Practicant EFT, Maseur autorizat

Despre mine

M-am născut într-o familie de oameni simpli și cinstiți, într-o zi de aprilie.

Zodia Taurului se pare că avea să-mi creioneze mai departe destinul și modul meu de-a fi. Am fost loial, tenace, iubitor, stabil si răbdător, dar ce folos, pentru că, în acelasi timp, eram încăpățânat, de multe ori inflexibil și cu prea multe prejudecăți. Întotdeauna o parte din mine a iubit frumosul, arta si muzica, dar deși simțeam totul ca un adept al naturalitătii gândeam și acționam evitând complicațiile și alegând siguranța realității materiale. În general, prietenii mă considerau inimos, sociabil și cu simțul umorului, deși eu simțeam că nu reușesc să le dăruiesc tot ceea ce simțeam ca aș fi în stare.

În felul asta mi-am petrecut viața, trăind fiecare moment într-un mod în care probabil ca așa era scris să fie: am terminat o scoală, intr-o zi chiar am constatat că am terminat și o facultate – Institutul de Arhitectură Ion Mincu – și m-am trezit arhitect, plin de ambiții și de dorința de a schimba lumea. Pe vremea aceea  nu știam că nu lumea trebuie s-o schimbăm, ci modul în care ne poziționăm noi în raport cu lumea. Dupa 1989, după așa-zisa „revoluție”, se pare însă că timpul a inceput să curgă pentru mine altfel decât pană atunci, cu alte valori și cu o altă dinamică. Dacă ar fi să mă-ntorc inapoi și să privesc spre toate lucrurile pe care le-am făcut, e greu să-mi definesc profilul. Am fost pe rând:  proiectant, ghid montaniard, creator de desene animate, arhitect, director de agenție de publicitate și apoi patron al unei agenții de grafică, design și marketing direct.

A venit însă o zi în care am constatat că în anii care trecuseră am trăit mai mult pentru tot ceea ce era material, pentru cei care erau în jurul meu și mai puțin pentru mine. Atunci m-am trezit și-am pus punct. Am renunțat la afacerea care în afara banilor nu-mi adusese satisfacții spirituale, m-am bucurat că am o familie și un copil de care sunt mândru și am început apoi încet, încet, să mă regăsesc și să mă privesc altfel, pentru că numai așa mai puteam să îndrept lucrurile.

Dorința de dezvoltare personală în plan spiritual avea apoi să mă apropie de Reiki, Terapia Craniosacrală și Emotional Freedom Techniques. Ca să mă pot forma în aceste tehnici am avut nevoie de învățătura unor Maeștri cu care m-am pregătit de-a lungul anilor. Acum, eu însumi ca Maestru Usui Reiki, îmi doresc să pot oferi cât mai multora dintre voi posibilitatea de a ajunge la aceste „chei” ale inițierii.

Inițieri, Diplome, Certificate

Din toată această experiență s-a născut conceptul AUMKI care este o tehnică de formare spirituală ce combină pentru prima oara cele trei genuri de terapii complementare: Emotional Freedom Techniques, Terapia Craniosacrală si Reiki Terapia. Prin combinarea lor am gasit calea către o vindecare sigură, către o viață lipsită de frici, trăită în iubire și echilibru. AUMKI te ajută să te reinventezi într-o formă și într-o stare în care te vei iubi cu siguranță mai mult și te vei împăca mai bine cu tine însuți.